Fasha Sandha Tak Tah4n Seb4k Tengok ‘Scene’ Anak Jiran P3luk Jemyma Selepas T4mat Temp0h Ku4rantin Di Rumah

Sebagai ibu, pelakon, Fasha Sandha meluahkan rasa sebak sebaik sahaja melihat hubungan persahabatan yang terjalin di antara anak-anak jiran dengan anaknya. Ujar Fasha, anak-anaknya sangat bertuah kerana memiliki rakan-rakan yang sangat baik dan sentiasa bertanya khabar sewaktu mereka menjalani kuar4ntin kendiri di rumah.

Menurut Fasha, anak-anaknya terp4ksa menjalani kuar4ntin di rumah selama 10 hari selepas salah seorang pelajar di sekolah didapati positif CVD-19. Meskipun anak-anaknya disahkan negatif, Fasha mengambil langkah berjaga-jaga agar v1rus tersebut tidak menj4ngkiti mana-mana individu lain.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Fasha Sandha (@fashasandha)

Selepas 10 hari kuar4ntin. Baru boleh nampak kawan sebenar. Menangis aku tengok scene ni. Sumpah! Haih, bila b4d times baru kita tahu, siapalah kawan yang betul-betul kawan, siapa yang langsung tak peduli, siapa yang selalu drop by depan rumah tanya khabar, siapa yang takut dengan kita, suprisingly, yang rapat itulah yang tak peduli dan t4kut dengan kita. Tanya khabar pun tak.

Jelas Fasha, dia ters3ntuh sebaik sahaja melihat budak-budak tersebut berlari dan memeluk erat anak perempuannya, Putri Raysha Jemyma. Tambah Fasha, dari situ anaknya boleh menilai sama ada rakan tersebut baik ataupun tidak. Fasha turut meluahkan rasa terima kasih kepada empat orang rakan anaknya iaitu Darling, Chanela, Elsa Erisa, dan Nurin kerana sering datang ke rumah dan bertanya khabar.

Setiap hari lalu tanya khabar, tanya bila boleh keluar main sama, tanya sihat ke tak. Ters3ntuh hati ibu. Alhamdulillah anak-anak saya sihat, negatif dan habis kuar4ntin. Syukur Alhamdulillah.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata rakan artis seperti Fauziah Nawi dan Yasmin Hani turut meluahkan rasa yang sama sebaik sahaja melihat video yang dikongsikan oleh Fasha Sandha itu. Menurut Fauziah Nawi, kasih sayang yang ditunjukkan oleh anak kecil itu merupakan kasih sayang yang sejati sampai ke m4ti.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Malaysia

Sumber: Oh Bulan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber :

Be the first to comment on "Fasha Sandha Tak Tah4n Seb4k Tengok ‘Scene’ Anak Jiran P3luk Jemyma Selepas T4mat Temp0h Ku4rantin Di Rumah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*