Selipar ‘Muslim Friendly’ Dikr1tik Hebat, Sehingga Neelofa Dikatakan Penvnggang Ag4ma?

Walaupun sudah selamat bernikah dengan jejaka pilihan pada 27 Mac 2021 iaitu 2 minggu lalu, nama selebriti sensasi iaitu Neelofa masih lagi h4ngat diperkatakan di rata-rata laman sosial.

Selepas isv tidak menjaga S0P di majlis perkahwinan, merentas negeri ke langkawi, kini timbul pula 1su selipar ‘muslim friendly’ yang dikatakan menvnggang 4gama kerana penggunaan ayat tersebut.

Fipper x TheNoor by Neelofa – Fipper Slipper

Untuk pengetahuan anda, Neelofa telah berkolaborasi bersama sebuah jenama selipar terkenal iaitu Fipper dengan melancarkan selipar mesra muslim Exclusive Fipper X The Noor Neelofa Slip On Series dan dijual pada harga RM79.90 sepasang.

Nampaknya kolaborasi berkenaan menarik perhatian ramai terutamanya warganet yang turut memberikan pelbagai pendapat dari segi harga yang dikenakan, gaya dan sejauh manakah produk itu mesra muslim?

Ini antara pendapat-pendapat yang diutarakan oleh mereka :

Di dalam krltlkan-krltlkan yang dilontarkan, ada juga yang memahami mengapa selipar tersebut dipanggil mesra muslim, ini antara pendapat mereka :

Hasil tinjauan kami, Fipper juga telah mengeluarkan kenyataan mengenai 1su muslim friendly yang menjadi perdebatan netizen, mereka menjelaskan bahawa selipar berkenaan sebenarnya sesuai untuk dipakai oleh muslimah yang memakai stokin kerana produk mereka sebelum ini kurang bersesuaian untuk diguna pakai oleh muslimah.

Kenyataan itu dimuat naik oleh pihak Fipper di laman sosial Instagram mereka.

Harap disebalik penjelasan ini, terungkai segala pertanyaan dan persoalan semua.

Sumber : Twitter & Instagram Fipper

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber  :  https://www.hotfm.com.my/

Be the first to comment on "Selipar ‘Muslim Friendly’ Dikr1tik Hebat, Sehingga Neelofa Dikatakan Penvnggang Ag4ma?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*